Toci Absolvire

Vanzare toci, esarfe si cocarde absolvire personalizate

  1. Tocile pentru absolventi oferite de noi sunt din minimat negru dar, la cerere, putem confectiona si alte culori. Ele sunt prevazute cu bentita si ciucuras culoare la alegere. Tocile de absolvire standard sunt nepersonalizate.
  2. Tocile de absolvire pot fi personalizate in doua moduri: pe partea cilindrica-in fata si pe partea patrata de deasupra(capac).
  3. Esarfele de absolvire sunt, in cele mai multe cazuri, personalizate. Personalizarea esarfelor consta in imprimarea la un capat cu sigla institutiei absolvite, specializarea, clasa/grupa si promotia. Ca si la bentita si ciucurasul de la toca, culoarea esarfelor va fi aleasa de absolventi.
  4. Cocardele de absolvire pot avea diferite culori, fiind la randul lor personalizate, de regula, cu aceleasi insemne ca cele de pe esarfa.
  5. Garantam cel mai bun raport calitate-pret la toci, esarfe si cocarde absolvire: toca absolvire-13 lei, esarfa personalizata-5 lei, cocarda personalizata-4 lei. 
  6. Pachetul Promo 2021 include: toca personalizata cu anul absolvirii pe partea cilindrica, esarfa personalizata si cocarda personalizata. Pret Pachet Promo 2021 este de 20,00 lei/setul. 
  7. Alte detalii gasiti in paginile de Tarife, Oferta 2021 sau la cerere, pe wap.